Méregtelenítés

A méregtelenítés olyan folyamat, amelynek során a test az idők során felhalmozódott méreganyagoktól megszabadulhat. Különösen a májnak kell megtisztulnia ahhoz, hogy ez a folyamat végbe mehessen. Fontos, hogy a testbe bekerülő méreganyagok mennyisége a lebontott méreganyagok mennyiségénél kisebb legyen. Ezáltal felszabadul a májkapacitás, és végbe tud menni a tisztulási folyamat.

Ha Ön a Farm Food tér át, biztos lehet abban, hogy kutyájának sosem kell felesleges anyagokat és mesterséges adalékanyagokat megemésztenie, így a máj meg tud tisztulni. E megtisztulás során és pár nappal utána kutyája a szokásosnál többet fog inni a kibocsátott salakanyagok miatt, amelyek a vesén keresztül távoznak. Ezért fontos, hogy kutyája mindig eleget kapjon inni.

A hibás összetételű étrend, például amely túl sok fehérjét tartalmaz, nem járul hozzá a méregtelenítéshez, mivel a májat túlságosan lefoglalja a felesleges fehérjék lebontása.

Amikor egy kutya a Farm Food áttérve méregteleníteni kezd, gyakran tapasztaljuk, hogy az esetleges bőrproblémák átmenetileg rosszabbodnak, és/vagy a kutya erősen vedleni kezd. Egy idő után ezek a hatások megszűnnek, és megjelenik a teljesen új, egészségesebb bőr és szőrzet. Ha kutyája problémái átmenetileg rosszabbodnak, az valójában kedvező jelnek tekinthető.

E hatások mellett amikor a kutyák átállnak a Farm Food, gyakran a szokásosnál több székletet ürítenek, amelyen gyakran egyfajta nyálkás réteg látható. Ez annak az eredménye, hogy a belek megtisztulnak azoktól az anyagoktól, amelyek az idők során a vastagbélben felhalmozódtak.

Ha kutyája a Farm Food való átállás után a szokásosnál több székletet ürít, ez a gyenge bélbaktérium-egyensúly jele, ezért nagyon nagy szükség van a bélflóra helyreállítására.

A kiegyensúlyozott bélflóra elengedhetetlenül fontos az egészséghez!

Relaxed Healthy Dog