Farm Food Antlers

Természetes “fogkefe” kutyák számára – szarvas agancsok:

100% tisztaságú, tartós és teljes mértékben természetes termék. Kiegészítöt nem tartalmaz, ellenállhatatlan, egészséges és gazdag ásványi anyagokban mindazért, hogy tisztán, erösen és egészségesen tartsák a kutya fogát. Kérjük, rágása közben tartsa szemmel kutyáját és távolítsa el a kisebb maradványokat.

 

Miért a Farm Food Antlers®?

A kutyáknak természetüktöl fogva erös az igényük arra, hogy rágjanak valamit. Ezt azért csinálják, mert ez az egyedüli természetes módja a fogaik tisztán tartására. A természetben a farkasok és más kutyafélék a zsákmányuk börén és csontján rágódnak.

Rágás közben endorfinok keletkeznek az agyban, amik egyfajta nyugodtságot biztosítanak a kutyája számára.

A háziasított kutya számára a “zsákmány börét és csontját” a Farm Food rágásra szánt termékeivel célszerű helyettesíteni úgy mint az Antlers®-kal vagy a Rawhide®-al

Mik azok a Farm Food Antlers®?

Az Antlers® (Agancsok) a hím szarvasok agancsai. Minden tavasz alkalmával a párosodás után elveszítik aktuális agancsaikat, ami aztán újból kinö. A mi általunk forgalmazott agancsokat munkatársaink az európai erdökben gyűjtötték össze. Ezután egy szigorúan ellenörzött minöségi csiszolás és vágás következett. A Farm Food Antlers® lehetnek kissé földes szagúak és különbözhetnek színükben, súlyukban, alakjukban valamint vastagságukban, mivel teljesen természetes eredetűek.

Farm Food Antlers® és a kutyája.

A Farm Food Antlers® szilárdak és kemények. A rágásuk izgalmas és természetes foglalatosság kutyája számára. A rágás “csiszoló hatást” fejt ki kutyája fogai között, ami a lepedék eltávolítását eredményezi. A külsö agancs a rágás addig kopik, amíg az ízletes csontvelö felszabadul, ami finom csemege önmagában is!

Farm Food Antlers® megfelelöek fiatalabb kutyáknak is fogváltás közben, mivel tovább kitartanak, mint más termékek. A Farm Food Antlers® allergiás vagy érzékeny emésztésű kutyáknak is megfelelöek. Még a túlsúlyos kutyáknak is tökéletes megoldás, mivel az agancsok rágása sok energiát igényel, miközben az étvágy csökkenését eredményezi.

Farm Food Antlers®? Hát ezért!

Az a kutya, amelyik nagyon fiatal kora óta rendszeresen rágja a Farm Food Antlers® megjutalmazza Önt azzal, hogy elégedett társ lesz friss lehelettel és egészséges fogazattal. (Egy öregebb kutyánál a hasonló hatás eléréséhez a már kialakult fogköt elöször el kell távolítani!).

A Farm Food Antlers® segítségével megvan a képessége arra, hogy a kutyája fogait tisztán tartsa, amivel képes megakadályozni a fogkö kialakulását. Más szavakkal: “A megelözés jobb, mint a gyógyítás”.

Fontos:

A Farm Food Antlers® különbözö méretben megvásárolhatók minöségi kisállat boltokban, állatorvosi klinikákon és ápolási szalonokban. Gyözödjön meg arról, hogy a vásárolt méret megfeleljen a kutya méretének és harapási erejének. Bizonyosodjon meg arról is, hogy a kutyája az agancsot rágni próbálja nem szétharapni. Figyelje a kutyáját rágás közben és távolítsa el a kicsi maradványokat.

Kérjük, hogy az Antlers® az éjszaka folyamán áztassa meg vízben a hűtöben vagy tisztítsa meg egy csöppet, abban az esetben, ha a kutyáját már nem foglalkoztatja.

Analitikai összetevök:

• Nyersfehérje: 37% • Zsirtartalom: 0,1% • Nyersrost: 2% • Nyershamu: 55% • Nedvesség: 9% • Nedvesség: 9% • Foszfor (P): 8% • Vas (Fe): 195 mg / kg • Magnézium (Mg): 5240 mg / kg


[column type=”1/3″] [/column] [column type=”2/3″ last=”true”]

A Farm Food „Original” Antlers gímszarvasagancsból készül. A kutyáknak meg kell dolgozniuk azért, hogy eljussanak az ízletes csontvelőhöz, ami igazi kihívást jelent még a legmohóbbaknak is.

Éppen ezért az Original Antler egy igen tartós rágócsont, ami erős harapású kutyáknak ajánlott.

[/column]

 

[column type=”1/3″] [/column] [column type=”2/3″ last=”true”]

A Farm Food „Easy” Antlers nevű termékben az agancs hosszanti irányban ketté van fűrészelve, aminek révén a csontvelő azonnal hozzáférhető. Ez megkönnyíti a kutyáknak, hogy a csontvelőt megkezdve hozzászokjanak annak ízéhez és a szarvasagancs rágásához.

Ideális kölyök- és időskorú, valamint kisebb vagy válogatósabb kutyáknak, amelyek nincsenek hozzászokva a szarvasagancs rágásához.

[/column]

 

[column type=”1/3″] [/column] [column type=”2/3″ last=”true”]

A Farm Food „Fallow” Antlers dámszarvas agancsából készül. Ezek hasonlítanak a jávorszarvasagancshoz, mert laposabbak és vékonyabbak az Original Antlers termékben használt agancsoknál. Viszonylag nagy felületük révén jobban meg tudják azt ragadni, így alkalmasabbak idősebb vagy kevésbé aktívan rágó kutyák esetén. A „Fallow Antlers” terméknek más az íze, mint az Original és az Easy Antlers rágócsontoknak.

Ugyanakkor puhábbak is, ami ideálissá teszi fiatalabb és olyan kutyák esetén, amelyek nem boldogulnának a többi agancstípussal.

[/column]