Egészséges Kutyaeledel

A kutyája közelebb áll a természethez, mint ahogy Ön gondolja!

Tisztelt kutyatulajdonos!

A kutyafajok diverzitása ma már nagyon nagy és eltérő lehet, azonban az összes faj tagjai egy dologban még mindig hasonlítanak elődeikhez, ugyanis az anyagcseréjük ugyanaz. Ez már ősidők óta pontosan ugyanígy működik a kutyáknál.

A természetben az összes kutyaféle, kicsi vagy nagy, fiatal vagy öreg, a saját (energia)szükségletének megfelelően táplálkozik ugyanabból a táplálékkínálatból! Ezen a tényen – „kutyák először” alapelvünkből kiindulva – alapul a Farm Food filozófiája: egyfajta, minden kutya számára megfelelő táplálék. Mivel kutyáink számára – éppúgy mint az embereknél és más hosszú életű állatoknál – érvényes, hogy a különböző életstádiumokban többre vagy kevesebbre van szükségük, de alapjában véve nem kell másképp étkezniük. A Farm Food összetétele és minősége együttesen gondoskodik az optimális biológiai egyensúlyról.

Egyre több felhasználó, tenyésztő, tréner, valamint oktató, kutyaápoló, állatorvos vagy állategészségügyi természetgyógyász számol be nekünk a Farm Food kutyaeledel pozitív, és adott esetben problémamegoldó hatásáról!

Annak is tudatában vagyunk, hogy filozófiánkat a kutyáknál jobban senki nem tudja képviselni! Mivel egy próba többet elmond, mint ezer szó, így arra invitáljuk, hogy tesztelje termékeinket. Hagyja, hogy kutyái meggyőzzék a Farm Food minőségéről.

Szívélyes üdvözlettel a Farm Food csapat nevében:

Gerrit de Weerd

Farm Food minőségi garancia:

A minőség több mint egy jó termék!
A Farm Food az alábbiakat jelenti:

Magas minőségi színvonal és szigorú minőségellenőrzés.
Ezek eredménye a tiszta és természetes minőségű termék.

Csak természetes, emberi fogyasztásra is alkalmas összetevőket használunk.

Termékeink nem tartalmaznak mesterséges illat-, színező- vagy aromaanyagokat.
Nem használunk mesterséges sűrítőanyagokat, mesterséges
tartósítószereket vagy kémiai antioxidánsokat.

Farm Food: természetes és tiszta kutyatáp 1982 óta.