A Farm Food Friss Menü előnyei

100%-ban tiszta, friss hús kutyáknak; természetes prebiotikus tulajdonságokkal

Az ismert Farm Food minőségű friss hús által nyújtott kényelem, de fagyasztó nélkül.

Ideális, ha:

 • az Ön kutyája válogatós, vagy étvágytalan
 • nyaralni vagy kirándulni mennek
 • a nyers étel túl kényelmetlen
 • a nyers étel nem megoldható
 • az Ön kutyája túlérzékeny a nyers húsra
 • kényeztetni szeretné kutyáját

A Farm Food Friss Menü kizárólag természetes összetevőket tartalmaz

A Farm Food Friss Menü összes állati eredetű összetevője az Európai Unió által emberi fogyasztásra jóváhagyott állatokból származik. A Farm Food Friss Menüben használt hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok szerves anyagok, és emberi fogyasztásra alkalmasak.

A Farm Food Friss Menü jól kombinálható vagy keverhető a Farm Food HE-vel

A Farm Food Friss Menü teljes értékű táplálék, ezért napi étkezésként is használható. Nem feltétlenül szolgál a Farm Food HE vagy bármely egyéb eledel kiegészítésére. A Farm Food Friss Menü és a Farm Food HE keverhető egymással, mivel a Farm Food HE hidegen sajtolt pellet. Ha az extrudált száraztápról át kíván állni a Farm Food Friss Menüre és a Farm Food HE-re, ennek az a legjobb módja, ha eleinte Farm Food Friss Menüvel eteti kutyáját; később a frisshús-termékünket keverheti a Farm Food HE-vel. (Az extrudált szárazeledelt soha ne keverje a Farm Food HE-vel.). 65 gramm Farm Food Friss Menü 25 gramm Farm Food HE-nek felel meg.A Farm Food Friss Menüt egyedi receptjeink és szakértelmünk alapján saját takarmányozási csapatunk dolgozta ki.

A Farm Food Friss menü 100%-ban tiszta és természetes. És – természetesen – nem tartalmazza az alábbiakat:

 • Mesterséges adalékanyagok
 • Kémiai antioxidánsok
 • Tartósítószerek
 • Sűrítőanyagok
 • Színezékek
 • Illatanyagok
 • Aromák

A Farm Food Friss Menü nem tartalmaz töltőanyagokat vagy sűrítőanyagokat. Ennek köszönhetően a mennyiséghez viszonyítva magas a kalóriatartalma.

A Farm Food Friss Menü rendkívül stabil bélbaktériumokat biztosít kutyája számára

Az egészséges, jól működő bélflóra a jó egészség alapja.

A Farm Food Friss Menü fogyasztásra kész, és teljes értékű, kíméletesen párolt friss húst tartalmaz

Ennélfogva kiváló alapot jelent a házi készítésű kutyaeledel számára, vagy kiegészítheti azt. Nincs szükség hűtőszekrényre vagy fagyasztóra ahhoz, hogy a kutyáját teljes értékű friss hússal etesse. Mivel a Farm Food Friss Menü porciózva van, sok időt takaríthat meg az előkészítés során (nem kell a húst tisztítani vagy darabolni). A Farm Food Friss Menü skót lazacolajat és hidegen sajtolt napraforgóolajat is tartalmaz, amely omega-3 és omega-6 zsírsavak forrása.

A Farm Food Friss Menü nem tartalmaz csirkét vagy egyéb baromfiterméket

Mivel a forgalomban lévő csirkehús (baromfi) nagy része olyan állatokból származik, amelyeket a növekedés csúcsán (5–6 hetes korukban) vágtak le, a húsnak igen magas a természetes növekedésihormon-tartalma (amelyet a csirke agyalapi mirigye termelt). Tapasztalatunk szerint e tényezők összessége kedvezőtlenül hat a kutyák egészségére. Úgy tűnik, hogy elsősorban a fiatal kutyák növekedését és termékenységét befolyásolja. Tyúkok húsának felhasználásakor (amelyeket akkor vágnak le, amikor már nem tojnak) ezek a hatások nem annyira egyértelműek, vagy egyáltalán nem fordulnak elő.

A Farm Food Friss Menü nem tartalmaz levelesgyomrot

A levelesgyomornak van egy kellemetlen „lebegő” tulajdonsága. Csökkenti a táplálék által a belekben töltött időt, és a székletet enyhén szürkére színezi (az eledel levelesgyomor-tartalmától függően). A levelesgyomor önálló eledelként történő felhasználása alkalmas a vastagbél tisztítására.

A Farm Food Friss Menü a marhaszív és a marhamáj mellett nem tartalmaz egyéb belsőséget

Bár a belek is belsőségnek számítanak, ez alatt azt értjük, hogy a Farm Food Friss Menü nem tartalmaz tüdőt, vesét, hasnyálmirigyet, lépet stb.

A Farm Food Friss Menü 100%-ig gluténmentes

A kölyökkutyák esetében a keményítő emésztésének beindítása érdekében az eledel 2% rizst tartalmaz.

A Farm Food Friss Menü nem tartalmaz csontot

Nem ismert, hogy a kutyák mennyi kalciumot/foszfort tudnak felvenni (hasznosítani) az (őrölt) csontból. Ha a húshoz csontot kevernek, lehetetlenség megállapítani, hogy a kalcium/foszfor felszívódása elegendő, túl sok vagy nem elég. Ezért mi szervetlen kalciumot/foszfort használunk természetes étrend-kiegészítőként, hogy elérjük a megfelelő kalcium/foszfor mennyiséget és egyensúlyt, mivel ismerjük a kutyák bélrendszerében történő felszívódásukat. Éppen ezért a Farm Food Friss kiválóan működik a házi készítésű kutyaeledel alapjaként vagy kiegészítéseként.

Minden életszakaszhoz alkalmas, akár napi, akár kiegészítő táplálékként.

Ahogyan már említettük, magától értetődik, hogy a Farm Food Friss Menü „Teljes értékű Pacal és Szív” és „Teljes értékű Marhahús” termékei kifejezetten alkalmasak kutyája napi étkezéséhez, életkortól vagy fajtától függetlenül, mivel tartalmazzák az összes szükséges tápanyagot, vitamint és ásványi anyagokat. Hidegen sajtolt kutyaeledelünkkel, a Farm Food HE-vel is keverhető. A Farm Food Friss Menüt nem szabad azonban extrudált vagy sült száraztáppal keverni, mivel eltérő az emészthetőségük. Ez pedig átmenetileg hasmenést okozhat.

Tárolóedény

A kisállat-szaküzletek most már tárolóedényt is árulnak a Farm Food Friss Menühöz. Az edényben egyszerűen elhelyezhető 2 tasak 300 grammos Farm Food Friss Menü. Mivel az edény szorosan lezárható, könnyen elosztható benne a Farm Food Friss Menü, akár napi több étkezésre is.