Farm Food No.1

 

Teljes kecsketej alapú kiskutya

és kiscica tej

Szubsztitúciós tej kiskutyák, cicák és más apró emlősök számára

 

A Farm Food No.1 olyan kiskutyák és kiscicák számára lett kifejlesztve amelyek nem tudják az anyjuk tejét inni vagy csak kevés mennyiségű anyatejhez van hozzáférésük. Farm Food No.1 helyettesítheti vagy kiegészítheti az anyatejet. Ezen kívül ez a tej még alkalmas más kis emlősök számára is.

Kisállat ápolása, betegsége vagy gyógyulása esetén értékes kiegészítőként szolgálhat.

Teljes zsíros kecsketej alapú szubsztitúciós tej

A Farm Food No.1 egy teljes tej tápanyag újszülött kiskutyák, kiscicák és más kis emlősök számára. Az anyatej helyettesítésére és kiegészítésére szolgál a születéstől egészen a szoptatási időszak végéig. A Farm Food No.1 teljes zsírtartalmú kecske tejpor alapú. Azért esett a választás a teljes zsírtartalmú kecske tejporra, mert a kecsketejnek a tehéntejjel szemben sokkal jobb a  természetes összetevője. Könnyű megemészteni és ami az aminosav és zsírsav mintázatot illeti, sokkal jobban hasonlít az anyatejhez mint a tehéntej.

Miben különbözik a Farm Food No.1 más termékektől?

Ellentétben más fajta kiskutya és kiscica tej kiegészítőkkel a Farm Food No.1 sovány tehén tejpor helyett teljes zsírtartalmú kecske tejporon alapszik. A Farm Food No.1 különböző fontos összetevőkkel is kiegészült, hogy egy tökéletes és teljes kiskutya és cica tejet alkosson.

Teljes zsírtartalmú kecsketej

Teljes zsírtartalmú kecsketej mellett döntöttünk, mivel a kecsketej a tehéntejjel szemben.természetesebb összetevőkkel szolgál a kiskutyák, cicák és más kis emlősök számára. A kecsketej könnyebben megemészthető, mint a tehéntej, sok a bél-stimuláló tulajdonsága és az aminosav, valamint zsírsav-mintázata szinte azonos az anya tejével.

  • Az általunk felhasznált teljes zsírtartalmú kecsketej nem sovány, ezért a Farm Food No.1-ben található zsír nagyon könnyen emészthető kecsketej zsírból áll.
  • A kecsketejben található fehérjének a tehéntej fehérjéjével szemben finomabb a szerkezete, így a Farm Food No.1-ben található fehérje is könnyebben emészthető.
  • A kecsketej több (részben ismeretlen) bél-stimuláló és bél-védő összetevőt tartalmaz.
  • Kizárólag természetes eredetű összetevőket használunk, amelyek emberi fogyasztásra is alkalmasak.

Mindezeknek köszönhetően a Farm Food No. 1 többek között rendkívül enyhe a kiskutyák, cicák és más újszülött kis emlősök még nem eléggé fejlett (éretlen) emésztési rendszeréhez. Ez az amiért a Farm Food No.1 ideális a bélflóra stimulálásához amikor már (egy kicsit) idősebbek.

Tesztelve mint a legjobb!

Időközben a Farm Food No.1-t egyre több tenyésztő, menhely, állatkert és állati menhely használja a kis emlősök számára. A tesztelési fázis során a Farm Food No. 1 működött mindenki számára a legjobban (az előtte használt termékekkel szemben). A Farm Food No. 1-t úgyszintén nagy sikerekkel használják az állatkertekben és a menedékekben Európa-szerte, mint kiegészítő etetési forrást a beteg és gyógyuló állatok számára.

Farm Food No.1 mesterséges adalékok nélkül!

A teljes zsírtartalmú kecsketejet a Farm Food No. 1 számára különösen porlasztva szárítjuk. Ez az amiért a Farm Food No. 1 mindig “mekegően friss”. A porlasztott szárítás elvonja a folyadékot a kecsketejből finom port létrehozva. E folyamat révén tudjuk garantálni a hosszú, legalább 2 éves konzerválási időt mesterséges tartósítószerek hozzáadása nélkül!

Egyéb kisemlősök

A Farm Food No.1 eredetileg kiskutyáknak és kiscicáknak lett kifejlesztve, de az évek során nyilvánvalóvá vált, hogy a kölyök tejünk különösen alkalmas egyéb kisebb emlősök számára is, mint pl. a sün, nyúl, vadnyúl, patkány, egér, csincsilla, csikó, alpaka, szarvas, rénszarvas, fóka, denevér, mókus és kecske. (Ezt a listát a végtelenségig folytathatnánk és minden kisemlősre vonatkozik amelynek szüksége van anyatejre).

A Farm Food No.1 teljes

Zsíros kecsketejen alapul

Az összes összetevő alkalmas emberi fogyasztásra

A fiatal emlősök számára megfelelő arányban tartalmaz aminosavakat

Nagyon jó ízű

Könnyen emészthető

Nem allergén

Nagyon jó a gyomorra és a belekre

Jó bélmozgást eredményez

Biztosítja a jó és egyenletes növekedést

Megfelel a gyomornak

Könnyen oldódik, csomósodás nélkül

Elégedetten alvó kiskutyákat, cicákat stb. eredményez

Megfelelő és tökéletes is, mint kiegészítő táplálék

A legjobb alapja egy hosszú és egészséges életnek

Alkalmas más egyéb kisemlősök számára

Különösen alkalmas felnőtt emlősök számára

Sokáig eláll mesterséges tartósítószerek felhasználása nélkül


puppymilk - Farm-Food-No1-assorti-Met-zakje-fade.jpg

Farm Food No.1 az alábbi tárolóedényekben kapható:

100 gramm, 500 gramm, 1,5 kilogramm és 3 kilogramm

Print Friendly, PDF & Email
Print Friendly, PDF & Email