Farm Food: Natural Holistic Dog Food for All Life Stages

 

Farm Food HE Dogfood

A Farm Food HE teljesértékű táp minden korú és fajtájú kutyaszámára. Megfelel a nagy energia-, és tápanyagszükségletűkutyáknak is.

A Farm Food HE az Állatélelmezési Bizottság ajánlásánakmegfelelően lett összeállítva.

A Farm Food HE kitűnik az alapanyagok tisztaságával. Magaskalóriatartalmú (4145 kcal/kg) és nagyon jó emészthetőségű(86,8%). A „tisztaság" által a kutya anyagcseréjét kevésbéterheli, és jó alapot nyújt az egészség megőrzésére. Ez akutyák szőrzetén és bőrén jól látható.

A Farm Food HE kémiai adalékoktól mentes, nem tartalmaz szintetikusantioxidánsokat, szín-, szag-, és ízfokozókat,állományjavítókat, tartósítószereket.

 

Farm Food Rawhide

A Farm Food Rawhide a tiszta, finom és teljesen emészthető „fogkefe"kutyák számára. 100%-ban természetes marhairhából készül, atisztább, természetesebb fogazatért és frissebb leheletért.

A fehér, tiszta és szilárd Rawhide-unk délamerikai húsmarhákszárított bőrének bőralatti kötőszövetéből készül.

Ez a kötőszövet kemény és tartós. Rágáskor intenzív „súroló"hatás éri a kutya fogazatát.

Ily módon védi a mi Rawhide rágócsontunk a fogakat a lepedéktől ésfogkőtől. Termékünkelőállítása során semmilyen káros összetevőt nem használunk.

Farm Food No.1 Puppymilk

A Farm Food No1. egy komplett tejpótló tápszer újszülöttkölyökkutyák számára. A Farm Food No1. főként teljeskecsketejport tartalmaz. Azért esett erre a választás, mivel atermészetes kecsketej összetétele jobb az újszülött kölyköknek,mint a tehéntej. Jobb az emészthetősége, aminosavakban észsírsavakban gyakorlatilag megegyezik a szoptatós szukakutyáktejével.

A Farm Food teljesen új receptet kínál az eddig ismert tejpótlótápszerekhez képest kutya-, macska-, és egyéb kisemlősökkölykeinek. A szabadalmat itt tekinthetik meg: 1029707